Ferestre Termopan Veka Moldova

ferestre veka moldova

Ferestre Termopan Veka Moldova

Profilul ferestrei Veka este unul dintre liderii mondiali în producția de ferestre.

Vă vom spune despre principalele avantaje ale ferestrelor de profil VEKA:

 

1. Ferestrele Termopan VEKA sunt fabricate din cel mai bun profil de eficiență energetică.

La urma urmei, profilul joacă un rol decisiv în crearea unei izolații termice eficiente. Profilurile pentru ferestre VEKA Moldova obțin note superioare în comparație cu profilele din aluminiu sau lemn. Au proprietăți mai bune de izolare termică și pot reduce costurile de energie și încălzire. Astăzi ferestrele pentru case pasive pot fi produse eficient și rentabil folosind profilele moderne din PVC Veka și deja destul de obișnuite geamuri triple.

 

2. Ferestrele VEKA Moldova este cel mai bun raport dintre preț și calitate pe piața noastră

Ferestrele PVC Veka oferă avantaje majore din punct de vedere al costurilor, prima economie este atunci când cumpărați ferestrele, iar a doua este eficiența energetică a acestora. Ferestrele din lemn sunt cu 20% mai scumpe decât ferestrele Veka pvc, iar ferestrele din aluminiu sunt cu 30% mai scumpe, ceea ce nu este cea mai ieftină alternativă la PVC. Datorită coeficientului sporit de economisire a energiei termice și lipsei necesității de deservire tehnice, durată de viață este peste 50 de ani.

 

3. Ferestrele din PVC Veka Moldova nu necesită să fie întreținute

Ferestrele Termopan Veka moderne de înaltă calitate sunt extrem de ușor de întreținut, deoarece nu necesită multă atenție. Spre deosebire de ferestrele din lemn, care trebuie să fie vitrate o dată la 2 ani ani și vopsite la 5 ani. Ferestrele Termopan Moldova sunt destul de rezistente la condițiile meteorologice și la razele solare. Pentru îngrijirea ferestrelor Veka, trebuie să efectuați curățarea umedă obișnuită cu soluție specială și nimic altceva.

 

4. Ferestre Veka Moldova sunt deosebit de durabile

În comparație cu alte materiale din care sunt fabricate ferestrele, materialul PVC-ul are o durată de viață mai lungă. Având în vedere durata lor de viață, care este de cel puțin 40 de ani, ferestre Veka reprezintă o investiție excelentă, inclusiv în ceea ce privește menținerea valorii imobilelor (casă sau apartament).

 

 Puteți afla mai multe detalii la un apel. Vă vom consulta gratuit și vom oferi cele mai bune prețuri ferestre termopan Veka Moldova, Chișinău.

 Preț ferestre Veka Moldova, Chisinau depind de clasa profilului. Ce tip profil să alegeți, vă vom sfătui după masurarea gratuita!

 

La fel Producem și Instalam:

Rolete pentru ferestre

Plase insecte

Porti de garaj

Usi Termopan

Usi Glisante Veka Motion

Ferestre Termopan

Masurare gratuita
Specialistul nostru se va deplasa la Dvs. și va lua măsurile ca să gasiți solutia perfectă!