Rulouri exterioare electrice Moldova

Rulouri exterioare electrice, automate

Rulouri exterioare electrice. Unde poti comanda rolete automate in Moldova, Chisinau?

 Căutați rulouri exterioare electrice, care să ofere ușurință în utilizare și fiabilitate pentru întreaga familie? Rolete electrice KAMELEON sunt soluția ideală. Prin instalarea rulourilor electrice Kameleon, puteți controla ușor și convenabil construcția prin simpla apăsare a unui buton.

 Rolete electrice înseamnă că nu trebuie să le deschideți mereu manual și economisiți timp pentru a face față treburilor casnice mai importante.

 Cum funcționează rulouri electrice? Acestea sunt alimentate de un sistem de control electric, care se conectează direct la sursa principală de alimentare a casei. La simplă apăsare a unui buton, puteți seta cu ușurință rolete pentru a le deschide sau închide. Membrii familiei pot controla roletele fie cu o telecomandă alimentată cu baterie, fie de la un panou de control instalat lângă zona construcției. Este chiar atât de simplu!

 

? KAMELEON folosește o nouă generație de rolete electrice.

 De ce să alegeți rulourile electrice moderne de la KAMELEON: Prin simpla apăsare a unui buton, puteți deschide automat rulourile într-o poziție preferată predeterminată. Sistemul anti-manipulare - un sistem de comunicații avansat, care previne intrarea neautorizată din exterior (rezistență la ridicare crește la 100 kg).

 Sistemul de detectare a obstacolelor este capabil să detecteze orice obstacole din cale în timpul închiderii sau deschiderii roletelor și le reglează în consecință.

 

Cum functioneaza rolete automate?

 Tehnologia noastră vă permite să închideți automat rulourile în dependență de timpul de afara, ceea ce vă va ajuta să economisiți facturile de încălzire și răcire din casa dvs. Testat riguros pentru a oferi cel mai înalt nivel de securitate pentru casa dvs.

 

Cu drag, compania KAMELEON

 

Comandați împreuna cu alte produse pentru a primi reducere:

Ferestre Termopan

Plase insecte

Porti de garaj

Usi Termopan

Masurare gratuita
Specialistul nostru se va deplasa la Dvs. și va lua măsurile ca să gasiți solutia perfectă!