Rulouri exterioare aluminiu Moldova

Rulouri exterioare aluminiu

Ce reprezinta Rulouri exterioare din Aluminiu? Unde gasesti rolete aluminiu in Moldova, Chisinau?

Rulouri exterioare din aluminiu îmbunătățesc aspectul casei dvs. și sporesc eficiența energetică a acesteia. Oferim o gamă largă de opțiuni de design și confort personalizat, care sporesc, de asemenea, eficiența generală a clădirilor.

 Deoarece deschiderile din clădiri rămân neprotejate, rolete exterioare aluminiu asigură climatul interior necesar pe tot parcursul anului. Acestea oferă protecție împotriva frigului, caldurii, zgomotului, ochilor curioși și insectelor. De asemenea, oferă o protecție sporită împotriva efracției.

 Aluminiu este ușor, puternic și durabil. Oferă funcționare silențioasă și performanțe bune de izolare, fiabilitate operațională și calitate pe termen lung. Este relativ imun la rugină, vânt și vreme neplacuta.

 

? De ce alegi rulouri exterioare aluminiu KAMELEON?

 Rulouri din aluminiu oferă un aspect atractiv clădirii care se menține ani de zile. Datorită unui strat gros de smalț pentru vopsirea rulourilor și portilor de garaj, acestea nu trebuie să fie revopsite.

 Rulourile din aluminiu sunt rezistente la temperatură și practic nu se extind în condiții de căldură. Mai mult, este potrivit pentru prelucrări de înaltă precizie. Combinat cu soluțiile noastre inginerești, acest lucru permite crearea unor sisteme de porti de garaj și rolete bine proiectate și fiabile.

 Rolete produse sub marca KAMELEON sunt fabricate în Moldova în conformitate cu standardul european de calitate. Toate componentele sunt testate și îndeplinesc criteriile de calitate  stabilite de lege. Standardul de calitate garantează funcționarea fiabilă și protecția împotriva daunelor materiale.

 

Cum poti comanda rolete aluminiu in Moldova, Chisinau?

 Fie că este vorba de un rulou montat frontal sau de un sistem montat în partea de sus: instalarea rulourilor KAMELEON este rapidă, curată și calitativă în doar câteva ore.

 După consultare telefonică, planificati o întâlnire cu specialiștii în măsurare. După instalare și inspecția finală, primiti un sistem de rolete exterioare fiabil. Asta e tot.

 

Cu drag, compania KAMELEON

 

La fel Producem și Instalam:

Rolete pentru ferestre

Plase insecte

Porti de garaj

Usi Termopan

Ferestre Termopan

 

Masurare gratuita
Specialistul nostru se va deplasa la Dvs. și va lua măsurile ca să gasiți solutia perfectă!