Ferestre Termopan

Ferestre Termopan KAMELEON

 

Dacă ați ajuns pe această pagină, înseamnă că aveți nevoie să înlocuiți ferestrele vechi sau să instalați altele noi. Cu siguranță, știți deja că PVC-ul este considerat în zilele noastre cel mai bun material pentru producerea ferestrelor.

Dorim să vă reamintim de ce este atât de popular PVC-ul și ce avantaje are:

  • Reduce pierderile de căldură. Acest lucru se aplică atât profilului, cât și sticlei. De obicei, dacă există probleme în care casa este rece iarna și caldă vara, vă sfătuim să instalați sticlă cu economie de energie, precum și să efectuați montaj de înaltă calitate pentru a evita formarea curenților de aer.

 

  • Izolarea fonică. Dacă locuiți într-un oraș, în apropiere de șosea, atunci cu siguranță ați întâmpinat o astfel de problemă, precum zgomotul mașinilor, oamenilor trecători etc. În acest caz, o fereastră cu geam termopan vine în ajutor. Pentru a obține rezultatul dorit, este mai bine să fie montate ferestre cu geam termopan de diferite grosimi. De exemplu ferestre steclopachet de 4 mm și 6 mm. De asemenea, trebuie să luați în considerare cantitatea de camere (steclopachete). În acest caz, efectuăm o consultație gratuită și recomandăm profil și sticlă individual.

 

  • Aspect atractiv. De ce ar trebui să evităm și acest punct? Oferim soluții care nu doar sunt superbe, în ceea ce privește caracteristici tehnice, ci se potrivesc și cu designul casei dvs. În acest moment, cel mai popular este profilul VEKA SPECTRAL - ferestre de culori neobișnuite (antracit, gri, umbra, grafit) cu un finisaj mat. Tendința pentru acest tip de ferestre din plastic va persista câteva decenii, deoarece este un design clasic ți minimalist.

 Chiar dacă decideți să optați pentru ferestrele albe tradiționale, vă garantăm, că profilul nu își va pierde culoarea, adică nu se va îngălbeni, chiar Niciodată!


Ce soluții de ferestre termopan vă putem oferi?

 

Ferestre Termopan KAMELEON sunt o combinație de calitate germană și prețuri locale. Producem ferestre din profilul german VEKA, conform tuturor standardelor și legilor de proiectare.

Ferestrele și ușile termopan pentru casă sunt unul dintre produsele noastre cele mai bine vândute. Suntem specializați în profile din plastic pentru structuri de ferestre și lucrăm constant la dezvoltarea tehnologiei.

Profile din plastic au fost un succes pe piața ferestrelor și ușilor de zeci de ani. Acest lucru nu este surprinzător: PVC este o abreviere pentru clorură de polivinil, ceea ce înseamnă un material durabil și rezistent la uzură. Ferestre termopan, precum și cele din aluminiu, sunt ușor de întreținut, nu necesită revopsite sau vitrate și sunt destul de durabile. Astfel, acestea necesită mai puține bătăi de cap decât, de exemplu, o fereastră din lemn și au, de asemenea, avantaje clare față de aluminiu în ceea ce privește izolarea termică.

 

Plasticul nu este un produs natural, precum lemnul, și este produs industrial, dar este complet reciclabil. Cu toate acestea, dacă doriți să obțineți textura naturală a lemnului, puteți achiziționa o fereastră din plastic cu textura și culoarea lemnului.


Cu ce ​​profil din PVC lucrăm în Moldova?

 

Folosim profil german clasei A - VEKA. Ferestrele Veka sunt lideri în producția de profile din termopan, atât în ​​Europa, cât și în țările CSI. Puteți cumpăra de la noi profilele Veka Softline, WHS de Veka, VekaSlide, VekaSpectral și chiar Veka Motion. Acum toate aceste profile de ferestre termopane sunt disponibile în Moldova! 

Pentru a vă familiariza cu ferestrele PVC, vă invităm la oficiul nostru la adresa: Chișinău, Muncești 94.


Unde și cum să cumpărați ferestre termopan în Moldova?

 

Producerea și biroul nostru de ferestre termopane se află în Chișinău. Dar vom livra și instala ferestre gratuit în orice regiune a Moldovei.

Acceptăm plata în numerar, cu cardul și chiar vă oferim ferestre în rate fără dobândă. 

Beneficii Ferestre Termopan

Garantie 5 ani
Garantie 5 ani

Oferim garantie 5 ani la toate ferestrele, detinem producere proprie cu calitate europeana

Instalare in 3 zile
Instalare in 3 zile

Instalarea dureaza pana la 3 zile de la finisarea producereii de catre echipa de profesionisti Kameleon

Durata de exploatare 60 ani
Durata de exploatare 60 ani

Durata de exploatare a ferestrelor termopan Kameleon este de pina la 60 ani!

Mentierea temperaturii 94%
Mentierea temperaturii 94%

Ferestrele termopan Kameleon mentin temperatura pina la 94%

Reducerea zgomotului 47 dB
Reducerea zgomotului 47 dB

Reducerea nivelului de zgomot pentru munca mai eficienta si o odihna placuta!

Mai multa lumina cu 25%
Mai multa lumina cu 25%

Datorita sticlei din materiale bine produse ridicarea nivelului de iluminare a camerei pina la 25%

Pachete de Ferestre Termopan

PRESTIGE KAMELEON

PRESTIGE KAMELEON Mai multe detalii

STANDART KAMELEON

STANDART KAMELEON Mai multe detalii

CONFORT KAMELEON

CONFORT KAMELEON Mai multe detalii
Masurare gratuita
Specialistul nostru se va deplasa la Dvs. și va lua măsurile ca să gasiți solutia perfectă!
Call
Viber Viber Messenger Messenger